GRATAR COMPOZIT ROTUND 590 CLASA B12.5

GRATAR COMPOZIT ROTUND 590 CLASA B12.5

  • Codul produsului: CGSMCB590

DIMENSIUNI:

CodRezistentaInchidereDiam. ext.Diam. capacP pasul liberH (inaltime)
CGSMCB590 12.5 t DA  Ø 590 Ø 497 Ø 450 35

SPECIFICATII:

  1. Material utilizat SMC/BMC
  2. Manevrabilitate si rezistenta - produse fabricate si testate conform standardelor EN 124,cuprinse in Agrement Tehnic 003-05/290-2013.Aceste gratare se preteaza pentru zona pietonala  avand o rezistenta maxima de 12,5t /Clasa B125.
  3. Greutate redusa si manevrabilitate-datorita greuatii reduse a materialului din care sunt fabricate SMC/BMC, gratarele noastre sunt usor de manevrat si instalat fapt ce ajuta considerabil constructorul la reducerea costurilor si a riscului de accidente .
  4. Rezistenta la rugina/agenti chimici - materialele utilizate sunt rezistente la rugina / actiunea agentilor chimici. Nu este necesara vopsirea acestora. Riscul producerii de scantei ca in cazul gratarelor din fonta este mult mai mare, fapt ceea ce face cea mai potrivita alegerea gratarelor din material compozit sa fie ideala pentru utilizare in spatiile unde se lucreaza cu materiale inflamabile ,ex: benzinarii.
  5. Izolare electrica -SMC/BMC este un material izolant impotriva dispersarii curentului electric ,se poate utiliza in spatii cu umiditate ridicata (pietonale ,fabrici, etc).
  6. Zgomot redus - reduce zgomotul produs de vehiculele ce trec peste gratarele de canalizare (parcari,drumuri,sosele,autostrazi).
  7. Protectia mediului - comparativ cu producerea gratarelor din fonta , la produucerea gratarelor din material compozit emisia de CO2 este considerabil redusa. Datorita greutatii reduse ,transportul gratarelor din material compozit este mult mai facil (se poate transporta o cantitate mai mare intr-un singur transport).
  8. Personalizare - gratarele se pot livra in orice culoare ( la comanda ) si cu inscriptionari personalizate. Inscriptionarea se poate face gratuit pentru cantitati mai mari sau contracost pentru comenzi mici.
  9. Protectie la furt - in functie de model , gratarele au sistem de blocare/inchidere. Datorita conditiilor speciale de reciclare a materialului din care sunt fabricate (SMC/BMC) ,gratarele din material compozit nu prezinta nici un interes pentru furt ( spre a fi valorificate ca si materii reciclabile de catre hoti ).

 

 

 


Pret:

299.90 lei

450.99 lei