Despre Meda Park

         Firma a fost creata in 2007 si face parte dintr-un grup de firme alaturi de  CSV Meda , Meda SRL, CSV Euro Meda SRL , SAV Sistem SRL.

         Datorita dezvoltarii firmelor din grup care se ocupau cu distributia de materiale pentru instalatii de apa si canalizare am considerat necesar sa introducem pe piata produse concepute de specialisti din cadrul firmei. Am dezvoltat produsele din gama capacelor de canalizare din fonta in prima etapa , ulterior am dezvoltat capace din material compozit pe care le am produs sub licenta  impreuna cu colaboratorii nostri din afara tarii. 

         Urmare  a faptului ca am devenit unul din principalii furnizori de astfel de produse pe piata romanaeasca am considerat firesc sa incercam sa producem in Romania capace din material compozit. 

         Alaturi de Meda Park SRL am cooptat specialisti de la ACC Engineering SRL si am creat o noua firma SAV Sistem SRL care sa se ocupe cu productia capacelor din Material compozit (SMC) devenind primii producatori din Romania de astfel de produse.

 

 

 

 

 

 

DATE COMPANIE:

MEDA PARK SRL

J15/613/2007

RO 21635049

Adresa: Calea Ialomitei nr. 23 Targoviste Dambovita

Cont: RO93BACX0000000604074000

Unicredit Bank Targoviste